Kerabat diRaja:

Sunday, December 23, 2012

Seoul Garden

Assalamualaikum!

Bermulalah kisah, hari tu entah bila aku dah lupa.. Aku dengan Le Friends.. Le friends kau! LOL ayat Twitter sangat.. Aku dengan classmates plan lah nak makan best best, almaklum lah time tu duit PTPTN baru dapat, apa kesah.. Kitorang pun pergi lah makan kat Seoul Garden kat Mahkota Parade.. Kitorang makanlah sampai kenyang.. erkk! Alhamdulillah.. Hee Tapi Seoul Garden kat Melaka ni tak bestlah.. Aku kalau makan bayar sendiri aku tak pernah rasa sedap, tapi kalau orang belanja, sedap je aku rasa.. LOL

]











2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: