Kerabat diRaja:

Monday, December 24, 2012

Majlis Perkahwinan Maria Elena Zarul dan Asfirdaus (11 Gambar)

Assalamualaikum!

OMG OMG OMG! Okay -__- Aku excited sangat sedangkan banda yang aku nak cerita ni tak lah baru sangat.. LOL Fine! Semua orang dah tau yang Cik eh! Puan Maria Elena dah pun berkahwin! TAHNIAH!!!!!! What? Tak kenal Maria Elena? Cedihnya :( Dia ni vlogger yang slamber lagi gila gila, tak percaya? Ce tengok kat Youtube.. Search "MARIA ELENA" lepas tu tengok lah semua video dia yang kelakau nau tu.. Ni ha antara gambar yang ada..











Agaknya kan, kalau Mat Luthfi kahwin nanti, seGAH ni tak? 
Tunggu dan lihat jelah nanti kan..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: