Kerabat diRaja:

Tuesday, December 25, 2012

Cuti Seminggu

ASSALAMUALAIKUM !



Sebelum cuti rasa macam OMG rindunya nak balik rumah, 3 minggu menapak kat UiTM Lendu macam nak gila! Lepas 3 minggu berkuliah AKHIRNYA cuti seminggu ! Thanks UiTM (hukhukhuk garu perut).. Aku nak tanya, siapalah yang suka duduk hostel? Gila lah kalau ada yang suka.. Makan tak terjaga, baju basuh sendiri.. ERH! Bukan tak boleh berdikari tapi macam.. Hmmmm malas lah nak cakap.. HAHA whatever lah kan! 

Okay, bila dah cuti kemain rasa bosan pulak, mulalah nak rindu kawan kawan (hikhik).. ERH memang macam tu jelah kot perasaan aku.. Bila kat sana rindu sini, bila kat sini rindu sana.. Sebenarnyakan aku sakit hati dengan cuti seminggu yang UiTM bagi ni, cuti dari 23(sabtu) sampailah 30(ahad).. Sampai 30hb je! Cam @&?# tak? 31 tu ada class, 1hb tu cuti lagi sehari.. Annoyingkan :') Kenapalah tak bagi je cuti terus sampai 1hb tu.. Hmmm 

Btw! Tadi aku baru tengok cerita Lagenda Budak Setan 2 download kat Youtube.. Komen akulah kan, cerita dia okaylah.. Kesian kat Kasha tu dari satu ke satu masalah.. Sedih menyentuh jiwa, tapi tak sesedih LBS1.. 

Cuti tinggal berapa hari je lagi ni, assignment banyak tapi malas nak buat.. Tunggu last minit baru badan ni bergerak dengan pantasnya.. ERH semester ni buat aku stress sebab banyak gila assignment.. Aku mengadu kat korang pun bukan jadi apa kan? HAHA -__- Bye..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: