Kerabat diRaja:

Monday, April 9, 2012

Streetmarket Malaysia

Assalamualaikum!



Act aku bukan orang disebalik Streetmarket Malaysia ni, tapi aku saja nak memperomosikan sebab tertarik! Apa sebenarnya Streetmarket Malaysia? Streetmarket Malaysia menjual pelbagai barang yang mengikut peredaran zaman seperti snapback, wallet, varsity, kasut dan pelbagai lagi.. Sebagai contoh,










Kalau nak tengok lagi banyak design, just like this page "Streetmarket Malaysia" kat Facebook dan mengikut segala perkembangannya. Untuk sebarang pertanyaan dan permintaan design boleh lah post kat page tu.. Harga boleh runding(kot lah, hahah IDK). Tak salahpun kalau support our local business kan..?? :) 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: