Kerabat diRaja:

Friday, April 6, 2012

Duit Berubah Rupa

Assalamualaikum!

Maybe ada yang dah tengok video aku kat youtube pasal duit ni.. Tapi pada siapa yang belum, ni link dia Duit Berubah Rupa.. Okay, mesti korang pelik kan?? Apa yang berubah?? Macam ni, korang kena sediakan satu helai duit kertas.. Tak kesahlah berapa hinggit yang you alls nak guna.. 


Langkah pertama, korang kena lipat duit tu macam gambar kat
bawah ni..

Depan

Belakang

Lepas tu korang buka lipatan tu dan jadi macam
gambar kat bawah ni..


Langkah seterusnya korang tolak duit tu ke atas dari pandangan depan, lihat apa jadi.. Gambar tu senyum kan??

Senyum.. :)

Tapi kalau korang tolak ke bawah, gambar akan sedih..

Sedih.. :(

Menarik kan?? hahah.. Mungkin benda ni boleh kita cuba kat gambar lain.. Mana tau lagi seronok.. Apa yang aku buat ni saja saja je.. tak ada niat nak mempersendakan pun.. Kalau ada yang tak suka aku MINTA MAAF.. btw kalau suka,sukalah.. Tak suka tak apa.. :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: