Kerabat diRaja:

Monday, February 27, 2012

Lawak Kampus Jilid 12

Assalamualaikum!

Haii peminat Lawak Kampus!!!
Kalau korang nak tau, Keith dah keluarkan komik graphic terbarunya "Lawak Kampus 12"..!!!!!! Tahniah kepada beliau.. Tak sangka betul, nampaknya karya beliau tak ada penghujungnya kot.. Semoga karya beliau akan berterusan di masa akan datang. Hope korang akan sentiasa menyokong karya Keith!



Lawak Kampus 12 memaparkan lawak yang berbeza dan lebih mantap dari sebelumnya. Kalau anda nak tahu lawak atau  tak??? Dapatkan Lawak Kampus 12 dengan segera di 7eleven, Popular , dan kedai buku yang berdekatan dengan anda.. ;D

Untuk membaca  novel lawak kampus secara percuma, masuk 
ke Facebook GempakStarz dan tekan Photo. Kemudian,buka
 album lawak kampus dan boleh lah start baca beberapa puluh 
komik yang telah diupload. Antaranya seperti yang ada kat bawah ni..
Enjoy! :D









 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: