Kerabat diRaja:

Sunday, January 1, 2012

Happy New Year 2011!! ehh.. 2012!


ASSALAMUALAIKUM YOU ALLS!

Lama nau aku tak update blog.. Last aku update blog ni tahun lepas.. fuhhhhhhhhhhhhh! Lama tu, hahah.. Korang rindu aku tak? rindu kan?? heheh.. WHAT? tak rindu?? Kfine! nyah kau dari blog aku.. haha.. Gurau jelahh.. Hiiiii..


Tak sangka kan? dah tahun baru.. Bye bye 2011 and welcome to 2012.. :) Tapi kan, aku tak suka tahun baru..! Tiap kali tahun baru je aku akan bertambah tua! haha.. Umurpun dah meningkat.. -_-


WTV lah kan, hidup harus diterus kan.. Tua pun tua lahh, yang penting cute.. XP hahah.. Aku harap sangat kehidupan aku akan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.. Sebenarnya aku pun tak ada benda nak cerita sangat.. Esok aku dah nak balik UiTM da.. hmmm.. Malasnya nak balik sana you alls.. Lepas mesti kehidupan aku akan lebih mencabar.. Kena layan kerenah senior-senior.. Banyak aktiviti, kuiz dan macam-macam lah..


Haaa.. aku ada benda nak cakap kat korang semua.. Hari tu aku ada keluar dengan Yaya.. so ada lah snap-snap pic.. Bila kitorang upload kat FB, ada orang ingat kitorang couple.. Tak okay! Kitorang kawan je.. BestFriend.. Kawan sama-sama main guli dulu.. ahaks! XD


Ni kitorang pergi "Anugerah Aeron Aziz"
haha.. Yaya cakap lah.. :)

p/s: Jangan suka sangat sambut new year.. ni bukan tahun baru kita.. Kalau suka,sukalah! Tak suka tak apa.. :)




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: