Kerabat diRaja:

Monday, January 2, 2012

Aku Pengumpul Komik

ASSALAMUALAIKUM YOU ALLS!

Aku pengumpul komik?? Boleh lah sikit-sikit.. Aku baru nak menjinakkan diri untuk kumpul komik.. Tapi tak semua komik aku minat okay.. Kalau komik cinta-cintan aku tak minat sikit.. Soooorrrrrryyyyyyyy girls.. :( I tau girls kat luar tu minat komik cinta-cintan ni.. Aku tak minat sebab,

"Saya ni budak-budak lagi,
So saya tak tau apa tu CINTA..
Ahak ahak ahaks!" ;)

Ehem ehem.. Sory ye, aku lelaki sejati yang open minded dan tak egois.. ;P Sorry sebab tergedik tadi.. Bak kata Chef Wan, "ADA KU KESAH??" .. Btw Chef Wan is my idola okay.. ihik.. X)

Okaylah, komik yang aku kumpul mostly komik Lawak dan Seram je.. Kalau komik lawak aku minat Komik "LAWAK KAMPUS".. Tak ada orang yang tak suka Lawak Kampus.. Maybe orang GILA je yang tak suka, sebab orang gila dah terlebih gelak.. hahah.. Boleh dikatakan setiap kali koleksi Komik Lawak Kampus dikeluarkan mesti aku nak beli.. Tapi tak semua keluaran tu aku beli lahh.. Ini antara koleksi yang aku ada,

Sebenarnya ada lagi, tapi entah mana hilang..
Abang aku rembat kot.. -_-

Yang ni pulak buku koleksi lawak bodoh..
Kalau korang baca sure tercirit.. haha

Kalau komik Serem aku tak kesah komik apa, janji cover dia nampak seram then aku beli.. hahah.. ni antara koleksi komik seram yang aku ada,

Seram tak? seram tak?? haha..
Tapi yang bawah ni lagi seram you alls!

Tapi buku ni dah hancusss..


Kalau boleh aku nak kumpul komik sampai beratus naskah kalau boleh.. hehe.. Apa yang aku buat ni bukan hobby tapi minat.. Aku suka baca buku-buku macam ni berbanding buku SEJARAH time sekolah dulu.. So kalau korang ada minat sama macam aku, teruskan okay.. Jangan bazirkan duit untuk benda lain, beli buku lagi bagus, tak pun komik.. hehe.. Benda macam ni kekal.. Itu pun kalau korang tak hantar kat kilang kitar semula.. :)


Pic Atas ni novel yang kawan aku bagi time birthday
aku.. hahah.. Tajuk dia sungguh menyentapkan..
So sesiapa yang tersentap tu sorry lah ye.. :)

p/s: Kalau korang tak nak komik korang rosak, make sure jangan buang plastic yang cover komik tu.. :) Kalau suka,sukalah! Tak suka tak apa.. ^^

1 comment:

  1. wink wink ^^ adek eh? :P

    oke la akak pun pngompol komek jgk.. erm tau ke kalo2 ada cra laen utk slmt kn komek dari xkoyak n xbrabok?

    then nk tnye jgk kt pengompol komek cam adek, bile da byk2 beno komek lps tu nk buat hape ngn komek2 tu ye? huhuhu

    -akak sndiri pn tatau nk wt apa bile nk byk2-

    psst : nk buang syg..hhohohoho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: