Kerabat diRaja:

Tuesday, November 15, 2011

Selamat Jalan Puchong vs Selamat Datang Melaka!

Assalamualaikum you alls! 




Aku nak tulis entry ni pun rasa tak bersemangat.. :( Kalau yang dah tau kenapa tu bagus, tapi yang tak tau tu tak apa.. Ni aku nak bagi tau, esok 16/11/2011 aku dah kena pergi mendaftar kat UITM Lendu,Alor Gajah,Melaka.. Dah lah Lendu tu HUTAN! 

Aku rasa happy sebab dapat sambung study, tapi aku sedih nak tinggalkan family dah kawan-kawan aku.. :( FYI aku tak pernah berpisah dengan family aku.. Ni pengalaman pertama, dah lah aku anak bongsu.. XD (taklehbelah) Aku tak manja okay! pfft~ :P Macam-macam yang aku fikir sekarang, macam mana lah aku nak makan nanti? macam mana aku nak mandi? kena cuci baju sendiri.. -_- Aku mengaku aku reti cuci baju guna tangan.. Rosak jari jemari aku nanti.. HAHA! XD 

Tadi sempat keluar dengan Hidayah Harahap dan Fiqa Firzadiq! My BFF :) Teman dorang beli barang keperluan nak duk hostel.. Time dorang hantar aku balik tu sedih je aku rasa.. nak berpisah dengan dorang.. :'( Last aku jumpa dorang hari ini.. Hari ni lahhh, bulan depan jumpa lagi.. hehe.. Tapi aku jeles dengan dorang! Dah lah sama kampus.. -_- 

Hari ni jugak lah hari terakhir aku kat rumah, aku tau lah aku akan balik jugak, tapi just melawat jelahkan.. :/ Sedih gila kot nak tinggalkan family aku, anak-anak buah.. cehhh macam tua sangat je aku.. -_- Walau pun aku tak suka budak-budak! Aku tetap sayang anak-anak buah aku tu.. :)

Korang doakan lah aku ye supaya semuanya akan berjalan lancar esok dan hari-hari berikutnya.. :) #sayangkorang! XD 

"Disini jua memory tercipta,
walau seketika,
terjalin kasih kita,
mungkin disini,
kitakan terpisah,
kenangan bersama,
tak akan ku lupa.."

p/s: kalau suka,sukalah! tak suka pun tak apa.. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: