Kerabat diRaja:

Sunday, June 26, 2011

Lawak Kampus Jilid 10




Eh ada sape-sape peminat lawak lampus tak????
kalau korang nak tau,
Keith dah keluarkan karya terbarunya,
"LAWAK KAMPUS JILID 10"

Wahhhhhhhh~
Tahniah untuk Keith!
Aku ni memang minat gila kat komik beliau..
tak kering gusi lah kalau baca....

Aku pun tak ketinggalan lah nak dapatkan
LAWAK KAMPUS JILID 10 tu...
hahaha...


Memang GEMPAK lah lawak dia!
Kalau korang nak tau gempak ke tak gempak,
beli lah LAWAK KAMPUS JILID 10 ni sekarang!!!
kat popular dan 7eleven pun ada~  ;]



Untuk membaca komik lawak kampus secara percuma, 
masuk keFacebook GempakStarz dan tekan pada Photo. 
Kemudian, buka albumLawak Kampus dan boleh lah start
 baca beberapa puluh komik yang telah di-upload.

2 comments:

  1. lawak kampus bez!pndek2 story dia p klakar

    ReplyDelete
  2. knape xsediakan lwak kmpus 4 dwnload

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: