Kerabat diRaja:

Sunday, June 26, 2011

18th Birthday!


14.6.2011..
           Hari tu birthday aku yang ke-18.. Wahhh~ dah tua aku ni.. hahah... Time aku tengah syok layan tv, tetiba ada orang call.. aku pun jawab lah kan... rupanya Fiqa yang call.. First yang dia cakap, "HAPPY BIRTHDAY!!".. haha.. bingit telinga aku.. dia orang yang first wish bday kat aku.. terharu kot =P ... lepas tu dia ajak aku kuar g celebrate.. aku pun tanye lah kat mana... Fiqa kata kat LITTLE PANTRY.. aku pon on jelah kan.. Dah dia nak blanja.. haha.. kul 12 dia amek aku naik sport car dia.. haha.. 








Time dah habis makan Fiqa buat kuzutan pulek..dia bagi present..thanks kat Fiqa..Hari tu memang tersangat-sangat best untuk aku.. tapi yang paling best sebab ada kawan yang baik macam FIQA.. Hope kitorang akan jadi kawan baik sampai bila-bila.. =]

Lawak Kampus Jilid 10




Eh ada sape-sape peminat lawak lampus tak????
kalau korang nak tau,
Keith dah keluarkan karya terbarunya,
"LAWAK KAMPUS JILID 10"

Wahhhhhhhh~
Tahniah untuk Keith!
Aku ni memang minat gila kat komik beliau..
tak kering gusi lah kalau baca....

Aku pun tak ketinggalan lah nak dapatkan
LAWAK KAMPUS JILID 10 tu...
hahaha...


Memang GEMPAK lah lawak dia!
Kalau korang nak tau gempak ke tak gempak,
beli lah LAWAK KAMPUS JILID 10 ni sekarang!!!
kat popular dan 7eleven pun ada~  ;]



Untuk membaca komik lawak kampus secara percuma, 
masuk keFacebook GempakStarz dan tekan pada Photo. 
Kemudian, buka albumLawak Kampus dan boleh lah start
 baca beberapa puluh komik yang telah di-upload.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: