Kerabat diRaja:

Friday, January 21, 2011

Teman Baru Di Muka!

lurzanstory

Teman baru di muka??
apa tu??
haha!
Mesti korang pelik kan??

Maksud aku is "jerawat"
ada jerawat baru membiak di muka
aku!

Ni semua nasi lemak punya 
pasal......!


aku ni tak boleh makan sambal,
if aku makan pedas mesti tumbuh 
jerawat.

hmmmmmm,
so aku tak makan sambal lah lepas ni..
hahahaha...
"konon"

bye bye sambal..
bye bye jerawat...
no sambal,
no jerawat..

Thursday, January 13, 2011

KERJA!!

lurzanstory

Ya ampun!!!!!
penatnya kerja wehhhhhhhh....
korang nak tau tak,,
aku kerja dari jam 10am-10pm..
12 jam tau tak!!!

macam takde masa nak rehat,
nak cakap2 ngan keluarga pun susah..
tengok tv lg lah...
langsung tak tengok...

time cuti mcm ni lah baru ade
masa skit nak on fb,
update blog,
and mcm2..

ni aku update blog kat uma kwn 
aku tau..
fiqa firzadiq..
knal ke????
hahahaha!
bilik die cntik sngat....
(kwn aku sruh tulis)

korang nak tau tak aku kerja kat mne??
aku kerja kat open recipe..
dalam carrefour...
walaupon penat...
tp gaji die masyuk tau............
heheheheh...
nak tau??
tak yah tau lahhhhh......

emmmmmmmmmm...
tak pelah aku bg tau gak...
hihihi..
rm1200 jew....

kerja aku kat sana snang jew...
buat air and hantar pesanan kat pelanggan..
itu pon if ada planggan lah kan..
if tak de..
dduk jelahhhh...
hahahaha...

yg pnat nya time aku berdiri jelah..
lagi2 if ada boss..
tak brani nak dduk...
aku berdiri lah sampai dia brambus
dari kdai tu...
haha..

aku pon nak minta maaf la ye..
if korang tertunggu2 new post dari aku..
skrng busy skit..
semua psal

KERJAAAAAA!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: