Kerabat diRaja:

Sunday, December 5, 2010

Cara melepaskan stress!

lurzanstory

Antara perkara yang saya selalu buat time stress is:

-pasang lagu kuat2 kat blik dan memekak.. Lepas kita memekak, kita akan dengar mak kita pulak memekak..

-makan peha ayam.. Bila kita makan, kita boleh lepaskan geram kat ayam tu dengan meratahnya..

- baca majalah ujang/apo.. If u allz baca majalah tu mesti u allz boleh lepaskan geram dengan ketawa kuat2 sampai pecah perut ..

-marah diri sendiri depan cermin.. Bayangkan kita marah orang yang wat kita marah..Tapi wat secara tertutup lah.. Tak lah org ingat kita gila..

-if anda ada teddy bear or ape2 jenis patung lah.. U allz bleh tumbuk patung tu sekuat ati anda.. Tapi jangan lah jadikan adik u allz sebagai teddy bear..

-perkara akhir yang i akan wat if i stress is tido.. Tido pun boleh melepaskan stress u know..

p/s: if u allz ada cara len tuk ilang kan stress, sudi2 lah berkongsi ok.. N then im begging u allz supaya jangan wat perkara2 yang pendek akal time u allz stress like bunuh diri.. Ingat..! Jangan buat..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: