Kerabat diRaja:

Saturday, November 27, 2010

senang tapi susah!

lurzanstory

kadang-kadang, ada beberapa soalan yang mudah untuk kita jawab tetapi sukar untuk kita kemukakan jawapan bagi soalan yang diberi.. Antaranya ialah:

Anda penah tak kecing kat dalam kolam dan terminum air kolam selepas terkencing?
Maybe after kita dengar soalan tu pasti kita akan tergamam seketika.. Dalam otak kita mesti antara nak jawab or tak.. Kadang-kadang macam nk lepuk je kepala orang yang bagi soalan tu! Bagi saya, baik kita jawab dengan sejujurnya.. Tak payah la nak propa sangat.. Haha..
Jawapan:
emm.. Penah kot, yelah da tak tahan sangat kn, so i kencing je la dalam kolam tu.. Terminum pun penah, tapi time menyelam lah..Bak kata peribahasa melayu, sambil menyelam minum air.. ; p

soalan kedua:
(soalan bagi lelaki)
weh, ko puasa penuh ke tahun ni?
Haaaa.. Ape nak jawab? Takot la tu.. Hehehe.. Saya tau.. Bukan semua lelaki x puasa penuh kn? Sebilangan sahaja.. Bila dorang dengar soalan ni mesti dorang rasa takot-takot nak jawab.. Perasaan gelabah,cuak, takut semua ada.. Rasa nak terkencing pun ade.. Tu lah, pandai ponteng puasa, pandai2 la jawab.. Antara golongan lelaki yang suka ponteng puasa ialah laki yang kesangapan ngan rokok.. Tapi tu hak dorang lah kan.. Pandai2 la dorang ganti puasa..

P/s: haaa.. Pada sesiapa yang terasa saya minta maaf la ye.. And bg sape2 terkena ngn situasi di atas harap banyak la.. Berterus terang..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: