Kerabat diRaja:

Tuesday, November 30, 2010

Annoying person!

lurzanstory

Antara orang-orang yang annoying:

-orang yang kencing di tandas awam tetapi tidak menyiram air kencing n then orang tu tulis kat pintu tandas ''perhatian, kalau dah kencing tu siram lah''

-orang yang ditanya tidak menjawab walaupun sudah berulang kali ditanya.

-orang yang kita tidak kenali asek memandang kita lepas tu dia gelak tengok kita..

-orang yang kentut tetapi tidak mengaku dan menuduh orang lain.

-kawan yang datang dekat kita dan minum air kita sampai habis, sedangkan time tu kita tengah makan nasi lemak sambal lebih..

-orang yang meludahkan kahak dari tingkat atas bangunan yang bertujuan mengenakan orang yang lalu kat bawah.

-orang yang bercerita tentang jalan cerita movie yang kita tengok kat pawagam dengan kuat. Maybe orang tu da tngok dua kali kot..

-orang yang korek hidung dan mengesatkan jarinya ke baju orang lain.

-orang yang tiba-tiba buat muka taik kat depan kita time kita tengah solat.

-orang yang sengaja off tv time orang tengah syok tengok bola. Rasa macam nak terajang je orang macam ni.

Adakah anda salah satu di atas?? Haha.. Nasihat saya is jangan lah jadi annoying macam kat atas ni. Tak ada sape yang suka pun.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bendahari Diraja:

Pengunjung Dari Kerajaan Lain: